top of page

Goede afspraken...

Reservering

Reservering kan telefonisch of per mail.

Na uw reservering ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Uw boeking is pas officieel nadat de huurwaarborg van €250 werd overgemaakt op het rekeningnummer vermeld in de e-mail. Twee weken voor uw effectieve aankomst betaalt u de volledige huursom inclusief de kosten voor de schoonmaak en het bedlinnen.

Annuleren

Annuleren kan kosteloos tot twee weken voor de aankomstdatum. Nadien wordt u slechts 50% van de huurwaarborg teruggestort. Annuleert u 2 dagen voor de aankomstdatum, dan wordt u de gehele waarborgsom aangerekend als schadevergoeding. Annuleren is enkel mogelijk met een grondige reden én mits voorlegging van een bewijs daarvan.

De sleutels van de woning worden overhandigd volgens afspraak.

Voorwaarden

 • Aankomst vanaf 15u en vertrek voor 10u.

 • Maximaal toegelaten personen: 6 personen. Indien u dit aantal wenst te overschrijden, contacteer ons. 

 • Het huisje beschikt over 1 parkeerplaats, dicht bij het huisje. Deze is inbegrepen in de huurprijs. Indien u met meerdere wagens komt, dan dienen de andere wagens zich op de Neptunuslaan, buiten het park, te parkeren.

 • Huisdieren zijn enkel toegelaten onder bepaalde voorwaarden en na goedkeuring door ons. Hiervoor wordt een toeslag aangerekend van €1,5/nacht.

 • Bij aankomst controleert u de woning samen met ons op eventuele gebreken of tekorten. Zijn er nog belangrijke opmerkingen? Laat ons dit binnen de 24 uur weten na aankomst. Latere klachten worden niet meer aanvaard.

 • Roken in de woning is niet toegelaten.

 • De waarborg bedraagt € 250. 

 • Wij zijn van het principe dat u betaalt wat u verbruikt: uw verbruik zal na uw verblijf berekend worden en afgetrokken van de huurwaarborg. Wij rekenen voor elektriciteit 0,50€/kWh en voor water € 10/m³ aan.

 • Het huisje wordt in hoofdzaak verwarmd door een pelletkachel. Pellets hiervoor kunnen aangekocht worden aan €6/zak bij ons of u zorgt zelf voor pellets.

 • Schade kan altijd wel eens voorvallen. Wij stellen het dan ook op prijs dat u ons de gemaakte schade zelf meedeelt. De nieuwprijs voor de gemaakte schade/breuk zal van de huurwaarborg worden afgetrokken. Indien wij zelf de schade/breuk dienen te constateren, rekenen wij u het dubbele van de nieuwprijs aan.

 • De huurwaarborg wordt ten laatste 10 dagen na uitcheckdatum terugbetaald. 

 • De bedden zijn voorzien van matrasbeschermers, kussens en dekbed. Het is verplicht ons bedlinnen te gebruiken. Hiervoor rekenen wij €8/pp aan. Als extra service hiervoor zijn de bedden opgemaakt bij aankomst.

 • U betaalt voor de schoonmaak van de woning, echter er wordt wel verwacht dat de woning netjes wordt achtergelaten:

 1. De huisraad afwassen en terug in de daarvoor voorziene kasten plaatsen.

 2. Alle vuil in de daarvoor voorziene containers deponeren. Een correcte sortering van uw vuil wordt geapprecieerd!

 3. Microgolfoven, koelkast en vaatwas proper maken. Koelkast op stand 1 zetten. Gelieve geen etens- en andere resten in de koelkast of kasten achter te laten.

 4. Vensters en deuren sluiten, ventilatierooster open zetten.

 5. Bij gebruik van de pelletkachel: de kachel op OFF zetten. Kachel opnieuw volledig vullen met pellets.

 6. Bij gebruik van de barbecue: maak deze proper.

 7. Douche, toiletten, keuken net achterlaten.

 8. Indien bovenstaande afspraken niet worden nageleefd zal een extra vergoeding van €50 voor extra opkuis afgehouden worden van de waarborg. Bij opzettelijk aangerichte schade of niet melden van grote schade zal een pv worden opgesteld.

bottom of page